A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: fopen(/home/lokalns1/public_html/bydgoszczlokalnie.pl/system/cache/ci_session73abf5842a23dc2694f5eb30aab88c2643d27469): failed to open stream: Disk quota exceeded

Filename: drivers/Session_files_driver.php

Line Number: 174

Backtrace:

File: /home/lokalns1/public_html/bydgoszczlokalnie.pl/application/controllers/Ads.php
Line: 26
Function: __construct

File: /home/lokalns1/public_html/bydgoszczlokalnie.pl/index.php
Line: 315
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Failed to read session data: user (path: /home/lokalns1/public_html/bydgoszczlokalnie.pl/system/cache)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 143

Backtrace:

File: /home/lokalns1/public_html/bydgoszczlokalnie.pl/application/controllers/Ads.php
Line: 26
Function: __construct

File: /home/lokalns1/public_html/bydgoszczlokalnie.pl/index.php
Line: 315
Function: require_once

KUCHARZ - FRANCJA - ATRAKCYJNE ZAROBKI - Bydgoszcz

KUCHARZ - FRANCJA - ATRAKCYJNE ZAROBKI

Dodane Czwartek, 07 Lipca 2016, 9:41:20, ID ogłoszenia: 6209
Do negocjacji
KUCHARZ - FRANCJA - ATRAKCYJNE ZAROBKI
Wyświetleń: 323

Opis ogłoszenia KUCHARZ - FRANCJA - ATRAKCYJNE ZAROBKI

Firma Euro Recruitment Consulting działa od 12 lat na trójmiejskim rynku usług doradztwa personalnego i rekrutacji. Specjalizujemy się w pośrednictwie pracy za granicą oraz rekrutacją na zlecenie naszych pomorskich klientów.
Obecnie dla naszych klientów we Francji poszukujemy doświadczonych kucharzy we Francji.

Obowiązki:
• Przygotowywanie i wydawanie posiłków,
• Dbanie o estetykę podania potraw,
• Dbanie o prawidłowe przechowywanie żywności,
• Dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy.

Wymagania:
• Udokumentowane doświadczenie (mile widziane doświadczenie zagraniczne),
• Znajomość języka francuskiego lub angielskiego,
• Bardzo dobra organizacja pracy,
• Doświadczenie na stanowisku chef de partie.

Oferujemy:
• Umowę o pracę,
• Atrakcyjne wynagrodzenie,
• Bezpłatne zakwaterowanie oraz wyżywienie,
• Pomoc w organizacji przejazdu,
• Możliwość zdobycia doświadczenia w prestiżowym, pięciogwiazdkowym Hotelu we Francji.

Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV na adres e-mailowy rekrutacja@erc.ec
W tytule wiadomości należy podać numer referencyjny: kuch/fr/2016.

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla celów rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. Nr 101 z 2002 r., poz. 926 z późn. zm.).

Opis ogłoszenia - KUCHARZ - FRANCJA - ATRAKCYJNE ZAROBKI

Firma Euro Recruitment Consulting działa od 12 lat na trójmiejskim rynku usług doradztwa personalnego i rekrutacji. Specjalizujemy się w pośrednictwie pracy za granicą oraz rekrutacją na zlecenie naszych pomorskich klientów.
Obecnie dla naszych klientów we Francji poszukujemy doświadczonych kucharzy we Francji.

Obowiązki:
• Przygotowywanie i wydawanie posiłków,
• Dbanie o estetykę podania potraw,
• Dbanie o prawidłowe przechowywanie żywności,
• Dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy.

Wymagania:
• Udokumentowane doświadczenie (mile widziane doświadczenie zagraniczne),
• Znajomość języka francuskiego lub angielskiego,
• Bardzo dobra organizacja pracy,
• Doświadczenie na stanowisku chef de partie.

Oferujemy:
• Umowę o pracę,
• Atrakcyjne wynagrodzenie,
• Bezpłatne zakwaterowanie oraz wyżywienie,
• Pomoc w organizacji przejazdu,
• Możliwość zdobycia doświadczenia w prestiżowym, pięciogwiazdkowym Hotelu we Francji.

Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV na adres e-mailowy rekrutacja@erc.ec
W tytule wiadomości należy podać numer referencyjny: kuch/fr/2016.

Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się wyłącznie z wybranymi kandydatami.
Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla celów rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tj. Dz. U. Nr 101 z 2002 r., poz. 926 z późn. zm.).