Kierownik Restauracji
Dodane Poniedziałek, 27 Lipca 2015, 14:15:16, ID ogłoszenia: 2751Opis ogłoszenia Kierownik Restauracji
W związku z dynamicznym rozwojem i planami rozwojowymi poszukujemy kandydata/kandydatki na stanowisko:
Kierownik Restauracji
Oferujemy:
- stabilne warunki zatrudnienia
- atrakcyjne wynagrodzenie
- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
- intensywny rozwój zawodowy
- bogaty pakiet szkoleń
- grafik dostosowany do potrzeb
Twoje zadania:
- budowanie zespołu, rekrutacja, opracowanie systemów motywacyjnych, które pozwolą osiągnąć doskonałość operacyjną
- szkolenie stanowiskowe pracowników
- budowanie relacji pomiędzy załogą a klientami
- zapewnienie 100 % satysfakcji gość
- kontrola wybranych kategorii kosztowych
- prowadzenie zmiany w restauracji
- kontrola i prowadzenie dokumentacji księgowo-kadrowej
Wymagania
Oczekiwania:
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem
- doświadczenie w pracy z klientem
- umiejętność pracy w zespole
- bardzo dobra organizacja pracy
- pozytywna energia, kreatywność
- umiejętność ustalania priorytetów
- wysoka kultura osobista
- mile widziane osoby mające doświadczenie w pracy w dużych sieciach gastronomicznych.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV adres e-mail.
Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
W przesyłanej aplikacji prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji rekrutacji /zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97.r. o Ochronie Danych Osobowych, tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.”
Opis ogłoszenia - Kierownik Restauracji
W związku z dynamicznym rozwojem i planami rozwojowymi poszukujemy kandydata/kandydatki na stanowisko:
Kierownik Restauracji
Oferujemy:
- stabilne warunki zatrudnienia
- atrakcyjne wynagrodzenie
- pracę w dynamicznie rozwijającej się firmie
- intensywny rozwój zawodowy
- bogaty pakiet szkoleń
- grafik dostosowany do potrzeb
Twoje zadania:
- budowanie zespołu, rekrutacja, opracowanie systemów motywacyjnych, które pozwolą osiągnąć doskonałość operacyjną
- szkolenie stanowiskowe pracowników
- budowanie relacji pomiędzy załogą a klientami
- zapewnienie 100 % satysfakcji gość
- kontrola wybranych kategorii kosztowych
- prowadzenie zmiany w restauracji
- kontrola i prowadzenie dokumentacji księgowo-kadrowej
Wymagania
Oczekiwania:
- doświadczenie w zarządzaniu zespołem
- doświadczenie w pracy z klientem
- umiejętność pracy w zespole
- bardzo dobra organizacja pracy
- pozytywna energia, kreatywność
- umiejętność ustalania priorytetów
- wysoka kultura osobista
- mile widziane osoby mające doświadczenie w pracy w dużych sieciach gastronomicznych.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie CV adres e-mail.
Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
W przesyłanej aplikacji prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji rekrutacji /zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97.r. o Ochronie Danych Osobowych, tekst jednolity: Dz. U. z 2002r. Nr 101, poz. 926 ze zm.”